Op pad met kinderen

Op pad met kinderen

In de omgeving van Vakantiepark Molenvelden zijn tal van activiteiten speciaal voor kinderen.

  • Prachtige omgeving
  • Veel faciliteiten
  • Moderne bungalows
  • Voor het hele gezin

De Efteling

Een echt sprookjeswonderland voor jong en oud! Absoluut de moeite waard van een dagje uit met het hele gezin, prachtig pretpark met indrukwekkende en betoverende attracties.

De Efteling➜

’t Geitenboerke

Neem eens een kijkje op deze leuke geitenboerderij, en zie met eigen ogen hoe lammetjes worden geboren en hoe geitenkaas wordt gemaakt.

’t Geitenboerke➜

Dierenrijk

Kom lekker spelen tussen de dieren bij Dierenrijk Nuenen. Van een dagelijkse olifantenshow en dierenverzorgers ontmoeten tot dieren voelen en voeren… Je komt tijd en ogen tekort!

Dierenrijk➜

Klimrijk Brabant

Ga de uitdaging aan het breng een bezoek aan Klimrijk Brabant. Test je klimkunsten op 1 van de 4 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. In dit ecologische klimbos beleef je een echte outdoor avontuur. Klim tussen de bomen, waag je op de loopbruggen, zwier van boom naar boom en voel de adrenaline door je lichaam gieren.

Klimrijk Brabant➜

Speelpark De Splinter

Speelpark de Splinter is het openlucht speelparadijs van Eindhoven en omgeving. Van een pirateneiland en bouwhoek tot zwembad en peuterhoek. Hier beleven u en uw kinderen elke dag heel veel speelplezier.

Speelpark➜

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt, het enige indoorpark van België! Dans in de kinderdisco, spring tussen de dansende fonteinen en trotseer De Woeste Zee. Dagelijks word je verrast met spetterende shows en nog veel meer.

Plopsa Indoor Hasselt➜

Toverland Attractiepark Sevenum

Bij Toverland Attractiepark Sevenum beleef je een magische dag voor het hele gezin. Kom je voor de snelle achtbanen of de spetterende waterattracties? Aan jou de keus!

Toverland Attractiepark Sevenum➜