Actief

Actief

Wat actief is voor de één, is ontspannend voor de ander! In de mooie omgeving van Vakantiepark Molenvelden halen wandelaars en fietsers hun hart op. Stippel je route uit via de fiets- en wandelknooppunten om de mooiste plekken van Brabant te ontdekken!

Liefhebbers van golf vinden in de omgeving van het vakantiepark meerdere golfbanen. En wil je een actief dagje uit met het hele gezin? Bekijk dan de sportieve arrangementen Rofra. Na een bezoek aan één van de wellness-resorts in omgeving Eindhoven kom je helemaal ontspannen terug op Vakantiepark Molenvelden.

  • Prachtige omgeving
  • Veel faciliteiten
  • Moderne bungalows
  • Voor het hele gezin

Fietsen

De Brabantse Kempen is met haar uitgestrekte bossen en heidevelden ideaal voor een heerlijke fietstocht. Je fietst over de uitstekende fietspaden, veelal aangegeven via het knooppuntennetwerk. Ondertussen geniet je van de rijke historie en de prachtige natuur.

Bekijk fietsroutes in Brabant➜

Wandelen

De Brabantse Kempen beschikt over een uitgebreid wandelroutenetwerk. Alle Kempische gemeenten hebben een eigen wandelroutenetwerk. Zo kies je gemakkelijk een wandeltocht uit te kiezen die bij jou past! Stippel gemakkelijk je route door middel van de herkenbare knooppunten.

Bekijk de wandelknooppunten➜

Golfen

Wil je een dagje ontspannen en/of inspannen op de golfbaan? In de omgeving van Vakantiepark Molenvelden vind je meerdere golfbanen, zoals Burggolf Gendersteyn of Golfbaan Welschap.

Rofra Sportieve Arrangementen

Zoek je een leuk, uitdagend en spetterend dagje uit in Brabant? Rofra biedt diverse uitjes voor jong en oud! Geniet van de mooie natuur tijdens de spetterende kanotocht op de Dommel of maak samen een prachtige fietstocht door natuurgebied De Malpie. Er zijn arrangementen voor 1 of 2 personen, maar ook voor groepen tot 10 personen.

Boek je sportieve uitje➜

Wellness

In en rondom Eindhoven vind je diverse sauna’s en wellness-resorts, zoals Thermae Son en Spa Sense.

Fietsverhuur

Wil je op pad met de fiets, maar heb jezelf geen fiets meegenomen? Geen probleem! Via Tweewielers De Uitkomst kun je een fiets huren voor tijdens jouw verblijf.

Fietsverhuur Tweewielers De Uitkomst➜