Sport en spel

Vakantiepark Molenvelden biedt heel veel mogelijkheden om lekker actief en sportief bezig te zijn! 

Op het park vind je een multifunctioneel sportveld (pannakooi), waar je naar hartelust kan voetballen, basketballen of volleyballen. Of daag jij je vakantievrienden uit voor een ongekend spannend tafeltennis-toernooi?

Pannakooi

Speciaal voor de actievelingen is er het multifunctionele sportveld: de pannakooi. Ideaal voor een potje voetbal, volleybal of basketbal. 

Tafeltennis

Daag jij je vakantievrienden uit voor een potje tafeltennis of organiseer je een toernooi 'rond de tafel'? De tafeltennistafel staat garant voor veel pingpongplezier!

Midgetgolf

Kom een balletje slaan op onze midgetgolfbaan! De minigolfbaan heeft 18 holes met verschillende hindernissen.  

Springkussen

Bij Vakantiepark Molenvelden hebben we sinds het voorjaar van 2020 een mega springkussen waar meerdere kinderen tegelijkertijd vrolijk op los kunnen springen!  

Jeu de boules

Jeu de boules is dé ultieme vakantie-activiteit voor jong en oud. Met jeu de boules draait alles om behendigheid, niet om kracht. Wie daag jij uit voor een potje?

Buitenzwembad

Tijdens de zomermaanden biedt het grote verwarmde buitenzwembad urenlang zwemplezier. Neem je zwemspullen mee!

Genoeg gesport?

Bij Boscafé Molenvelden kom je na het sporten en spelen weer helemaal tot rust onder het genot van een drankje. Kies één van de heerlijke gerechten van de menukaart om je energie aan te vullen!

Niks missen van Vakantiepark Molenvelden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!