Faciliteiten

Faciliteiten

Op Vakantiepark Molenvelden is genoeg te beleven voor het hele gezin! Kom langs voor koffie met verse appeltaart, een smakelijke lunch of heerlijk diner in het gezellige Boscafé, neem een duik in het verwarmde buitenzwembad of ontdek de opties voor sport en spel voor urenlang plezier en vertier! Bekijk hieronder onze faciliteiten.

Boscafé
Molenvelden

Verwarmd
buitenzwembad

Sport en spel

Vakantie in Brabant

Op Vakantiepark Molenvelden is genoeg te beleven voor het hele gezin! Kom langs voor koffie met verse appeltaart, een smakelijke lunch of heerlijk diner in het gezellige Boscafé, neem een duik in het verwarmde buitenzwembad of ontdek de opties voor sport en spel voor urenlang plezier en vertier!

Receptie

Bij de receptie van Vakantiepark Molenvelden wordt je vriendelijk en gastvrij ontvangen door onze medewerkers. Ze vertellen je graag alles over het park en de faciliteiten én geven je tips voor activiteiten in de omgeving van ons mooie vakantiepark.

Moderne sanitaire
voorzieningen

Op het park vind je moderne, goed onderhouden sanitaire voorzieningen. De sanitair gebouwen beschikken over gratis warme douches, familiedouches, toiletten en afwasplekken.

Wasserette

In de wasserette van Vakantiepark Molenvelden draai je gemakkelijk je vakantie-wasjes. Voor de wasmachine en droger maak je gebruik van een Sepkey. Dit is een pas die eenvoudig is op te laden bij de receptie.

Wassen – € 0,50 per 10 minuten
Drogen – € 0,50 per 10 minuten

  • Prachtige omgeving
  • Veel faciliteiten
  • Moderne bungalows
  • Voor het hele gezin

Zoek & boek op plattegrond

Bekijk de plattegrond van ons park om een een goed gevoel te krijgen van de ligging van de camping, chalets en de weg naar de sanitaire voorzieningen. Ideale plek gevonden? Boek hier op plattegrond.