Het park

Welkom op Vakantiepark Molenvelden, waar je verblijft in de prachtige bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen. Kom kamperen of verblijf in één van de luxe bungalows en chalets. 

Door de landelijke ligging - zo midden in de bossen - is Vakantiepark Molenvelden de ideale uitvalsbasis voor culturele en sportieve activiteiten, een wandeling of fietstocht bijvoorbeeld. Maar ook voor een dagje weg met de kinderen. Bezoek de Efteling, Toverland of de Beekse Bergen, allemaal op nog geen 50 kilometer vanaf het park! En wil je uitgebreid winkelen? Met de auto ben je in slechts 20 minuten in het gezellige centrum van Eindhoven. 

Vakantiepark Molenvelden is ruim van opzet (12 hectare) en goed onderhouden, en uiteraard van alle gemakken voorzien. Het vakantiepark en de camping zijn uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Het verwarmde buitenzwembad en aparte peuterbad met waterattracties biedt gegarandeerd urenlang zwemplezier. 

Niet alleen het zwembad biedt vermaak. Wat dacht je van de speeltuin, het multifunctionele sportveld, minigolf en het springkussen. Tijdens je vakantie bij Vakantiepark Molenvelden hoef je niet stil te zitten. 

Met mooi weer geniet je op het terras van Boscafé Molenvelden van een drankje of een ijsje. En voor de stevige en/of lekkere trek kan je 's middags en 's avonds terecht in het restaurant. Zeker na een dag vol vertier!

Receptie

Bekijk de openingstijden van de receptie van Vakantiepark Molenvelden.

Activiteiten

Tijdens de zomermaanden organiseren we verschillende activiteiten op het park en in het Boscafé.

Parkplattegrond

Bekijk de plattegrond van Vakantiepark Molenvelden

Foto's van het park

Meer over het park en de omgeving

Kamperen

Kom kamperen bij Vakantiepark Molenvelden! Ruime kampeerplaatsen, rustig gelegen in de Brabantse bossen.

De faciliteiten

Kom alles te weten over de faciliteiten op Vakantiepark Molenvelden.

De omgeving

Voor jong en oud is er veel te beleven in de omgeving van Vakantiepark Molenvelden. Van sportieve activiteiten tot een dagje uit met het hele gezin!

Niks missen van Vakantiepark Molenvelden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!