Faciliteiten

Op Vakantiepark Molenvelden is genoeg te beleven voor het hele gezin! Kom langs voor koffie met verse appeltaart, smakelijke lunch of heerlijk diner in het gezellige Boscafé, neem een duik in het verwarmde buitenzwembad of ontdek de opties voor sport en spel voor urenlang plezier en vertier! Daarnaast bieden we faciliteiten die je verblijf op ons park zo aangenaam mogelijk maken, zoals de receptie, moderne sanitaire voorzieningen met gratis warme douches, wasserette en milieustraat. Het buitenzwembad is ivm het coronavirus alleen toegankelijk voor onze parkgasten.

Algemeen

✔ Receptie op het park
✔ Modern sanitair met gratis warme douches
✔ Wasserette
✔ Milieustraat

 

Eten & drinken

✔ À la carte restaurant Boscafé Molenvelden
✔ Zonnig terras

Sport & Spel

✔ Verwarmd buitenbad
✔ Peuterbad met waterattracties
✔ Minigolf (17 holes)
✔ Speeltuin met speeltoestellen
✔ Pannakooi (multi-functioneel sportveld)
✔ Springkussen
✔ Tafeltennis

Boscafé Molenvelden

Bij Boscafé Molenvelden kan je terecht voor een heerlijk kopje koffie met verse appeltaart. Maar ook voor een uitgebreide lunch, een mooi stuk vlees of voor onze inmiddels befaamde pannenkoeken. Heb je al trek?

Verwarmd buitenzwembad met apart peuterbad

Het verwarmde buitenbad en het peuterbad met waterattracties zijn tijdens de zomermaanden vrij toegankelijk voor gasten van Vakantiepark Molenvelden. Gegarandeerd waterplezier voor het hele gezin! 

Sport en spel

Klimmen en klauteren in de speeltuin. Voetballen, volleyballen of basketballen in de pannakooi. Of ga je liever een potje minigolfen? Eén ding is zeker: stilzitten is er niet bij tijdens je vakantie op Vakantiepark Molenvelden!

Overige faciliteiten

Moderne sanitaire voorzieningen

Op het park vind je moderne, goed onderhouden sanitaire voorzieningen. De sanitair gebouwen beschikken over gratis warme douches, familiedouches, toiletten en afwasplekken.

Wasserette

In de wasserette van Vakantiepark Molenvelden draai je gemakkelijk je vakantie-wasjes. Voor de wasmachine en droger maak je gebruik van een Sepkey. Dit is een pas die eenvoudig is op te laden bij de receptie.

Wassen - € 0,50 per 10 minuten
Drogen - € 0,50 per 10 minuten

Milieustraat

Bij de milieustraat kan je terecht om afval en oud papier in te leveren. Zo houden we het park met z'n allen schoon op een verantwoorde manier! Oud papier breng je gratis weg, voor afval betaal je per zak met de sepkey. De sepkey is verkrijgbaar bij de receptie.

Niks missen van Vakantiepark Molenvelden?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!