Investeer in een tweede woning

De recreatiemarkt is een van de snelst groeiende markten in Nederland, dus een goed moment om ook uw droom te realiseren.

U kunt een eigen vakantiewoning kopen inclusief eigen kavel, berging en compleet aangelegde tuin met terras(sen) en parkeerplaats. De vakantiewoningen zijn gelegen op het prachtige Vakantiepark Molenvelden in het bosrijke gebied van de Brabantse Kempen.

Het hele jaar door op vakantie wanneer u zelf wilt en volop genieten van de rust en ruimte van uw eigen 2e woning. Gelegen op de mooiste plekjes op het park en voorzien van alle comfort en luxe geven onze vakantiewoningen u een heerlijk vakantiegevoel.

Heeft u ook altijd al een vakantiewoning willen kopen en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend onze brochure aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

 

Vraag hier vrijblijvend een brochure aan

Brochure aanvraag

Beleggen

Mede door de negatieve spaarrente is er behoefte aan alternatieven voor het spaargeld. Een investering in de sterke en stabiele Nederlandse recreatiemarkt is dan een goede keuze. Steeds meer Nederlanders kiezen daarom voor het beleggen in recreatievastgoed.

Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen op Vakantiepark Molenvelden en deze gedeeltelijk of volledig te laten verhuren hoeft u zich geen zorgen te maken over het rendement bij het investeren in een vakantiewoning.

U wordt volledig ontzorgd en de samenwerking tussen onze eigen verhuurorganisatie en gerenommeerde touroperators zorgt het hele jaar door voor een goede bezetting.

Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten van uw vakantiewoning.

 

Maximale zekerheid

Bij Vakantiepark Molenvelden kunt u ook kiezen voor meerjarige vaste huuropbrengsten. Dit betekent een vast gegarandeerd rendement dat periodiek aan u uitgekeerd wordt. 

Voor meer informatie voor een optimale investering kunt u onze brochure aanvragen of een afspraak maken met een van onze adviseurs.

 

 

Waarom investeren in een vakantiewoning op Vakantiepark Molenvelden?

✔ Goed onderhouden park met een familiaire en ongedwongen sfeer
✔ Het hele jaar een goede bezetting
✔ Volledige verhuur, eigen gebruik of combinatie mogelijk
✔ Eigen verhuurorganisatie en samenwerkingen met gerenommeerde touroperators
✔ BTW terugvorderen bij verhuur

Interesse? 

Bungalows

✔ Bungalows maximaal 70m2
✔ Ruime, lichte woonkamer met openslaande deuren
✔ Luxe open keuken met diverse apparatuur
✔ Badkamer met douche, wastafel en toilet
✔ Winterharde isolatie en centrale verwarming
✔ Interieur naar eigen wens
✔ 100% eigendomsoverdracht

 

 

 

 

 

Niks missen van Vakantiepark Molenvelden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!