Wat onze gasten zeggen over Vakantiepark Molenvelden

Vakantiepark Molenvelden wordt beoordeeld met een 8.1 op Zoover! Vond jij het ook leuk? Voeg een review toe.

"Fantastisch mooi, goed verzorgd, mega netjes onderhouden" door FvW

Vakantiehuizen

Vakantie vieren met alle gemakken van thuis. Dat doe je in een vakantiehuis op Vakantiepark Molenvelden. Onze luxe chalets en prachtig gelegen waterbungalows zijn compleet én comfortabel ingericht.

Kamperen

Onze ruime en comfortabele kampeerplaatsen zijn prachtig gelegen aan de bosrand. De plekken beschikken allemaal over een wateraansluiting, 10 ampère stroom en een HD-aansluiting. Het sanitairgebouw ligt centraal bij het kampeerveld.

Kampeertarieven 2021

Bekijk de kampeertarieven 2021 voor Vakantiepark Molenvelden. 

Sfeerimpressie van het park

Faciliteiten op het park

Bekijk al onze faciliteiten

Verwarmd buitenzwembad met apart peuterbad

Neem je zwemspullen mee! Vakantiepark Molenvelden heeft een heerlijk verwarmd buitenzwembad. En voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad met speeltoestellen. 

Sport en spel

Fijn spelen, klimmen en klauteren. Dat doe je in de speeltuin en op de speeltoestellen. Speel een potje voetbal op het speciale pannaveldje, daag je vakantievrienden uit in een tafeltennistoernooi of schuilt er misschien wel een midgetgolf kampioen in jou?

Boscafé Molenvelden

Bij Boscafé Molenvelden zit je altijd goed voor een bak koffie met heerlijke verse appeltaart. Of kom langs voor een smakelijke lunch, een mooi stuk vlees of voor onze inmiddels befaamde pannenkoeken. Heb je al trek?

Niks missen van Vakantiepark Molenvelden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!